Уникално за гражданите в Благоевград!Заработи най-добрата лазерна епилация!

0

Най-добрият естетичен център в Югозападна България „Естетичен център д-р Балабанов“ има удоволствието да представи, най-бързата, най-ефикасната, подходяща за всички типове кожа и всички сезони лазерна епилация.
Доктор Балабанов и екипът му от сертифицирани и усмихнати терапевти дава възможност, на всеки, който желае да се възползва от безплатна консултация и една БЕЗПЛАТНА ПРОЦЕДУРА лазерна епилация на малка зона(триъгълник,мишници,горна устна и др. ) със сертифициран лазер „VENUS VELOCITY“. Естетичния център прибавя нова доза самочувствие и увереност, като предлага на своите клиенти пакети от 50% отстъпка.
Модерната висока технология за постигане на трайно обезкосмяване предлагана от „Естетичен център доктор Балабанов“, ще Ви накара да се влюбите в новата си кожа, допълнителното свободно време и липсата на косми, както и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях.
Само сега естетичният център подарява на клиентите си 3 години БЕЗПЛАТНА поддръжка на епилираните зони и дава възможност за разсрочено плащане на процедурите.
Искате ли най-доброто решение за премахване на нежеланите косми свържете се с „Естетичен център доктор Балабанов“.

Бул. Св . Димитър Солунски 20 ( хотел Бали )
Терапевт Оля Пашова тел. 0895765019

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!