Ужас: Жена от Благоевград опита да се самоубие с опасен коктейл…

0 3 179

44-годишна жена от Благоевград посегна на живота си, като погълна умишлено опасен коктейл от лекарства и алкохол. Инцидентът станал през нощта в жилището й. Тя взела крайното решение и изпила свръхдоза медикаменти заедно с водка. Преди да изпадне в нестабилно състояние, се стреснала и сама потърсила лекарска помощ.
Натровената жена е приета за интезивно лечение в реанимация на благоевградската болница. „Касае се за остра интоксикация на организма от погълнати неизвестно количество лекарства за сърце и кръвно налягане заедно с алкохол. При тези състояния бързата лекарска намеса е решаваща, това е втори пациент, приет в рамките на 48 часа с умишлено натравяне“, каза началникът на реанимация д-р Любомир Димитров, пише струма. Той уточни, че са предприети реанимационни действия и състоянието й е стабилизирано, вече е адекватна. Остава за лечение в МБАЛ – Благоевград.
Какви са причините за умишленото натравяне на младата жена засега не е ясно, тя не е имала прояви на депресии и кризи. Причините се изясняват.
Животът на 80-годишния мъж от село Сушица, община Симитли, който  погълна умишлено три опаковки отрова за хлебарки и други насекоми, е спасен. Той е в добро общо състояние и вчера е изписан от реанимация. сн.илюстративна

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!