Ужасяващ инцидент! 2-годишно момченце бере душа след като полетя от втория етаж на болница

0

2-годишно дете е в критично състояние след падане от втория етаж на болница „Света Анна“ във Варна. Това каза на извънредна пресконференция зам.-изпълнителният директор на лечебното заведения д-р Антон Станев.

Според първоначалната информация детето е момче на 2 години. То е паднало от втория етаж на родилното отделение в болницата. Според д-р Антон Станев детето сутринта е открито на стълбите в двора на терапевтичния корпус на болницата.

„Момченцето е с тежка черепно-мозъчна травма, мозъчен кръвоизлив, оток на мозъка и с наранявания по двата бели дроба. То е в изключително тежко общо състояние“, съобщи д-р Антон Станев. Лекарски екип в момента оперира пострадалото дете, предаде бнт. По първоначална информация то не е пациент на болницата, а е било на свиждане в родилното отделение.

Според д-р Антон Станев детето е било придружавано от двама души, като все още не е ясно дали те са родителите му. Разследват се детайлите и обстоятелствата около случилото се. Образувано е досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!