Ужасяващи подробности за катастрофата в Кресненското дефиле…

Само в ИА Региона: 50-годишният водач Александър М. от Полена е загиналият в тежката катастрофа

0

В 11 часа стана тежка катастрофа в опасното Кресненско дефиле, за което Ви информирахме преди минути.
Мъж с автомобил „Фолксваген“ излиза от пътното платно и се удри в цистерна . Водачът на леката кола загива на място.Според водача на цистрената, леката кола влиза в неговото платно и той не е могъл да избегне удара.

Цистерната превозва газ и към момента има изтичане на газ по ГП Е-79.

Екипи на пожарната повече от 1 час рязаха ламарините на колата, за да извадят тялото. Тялото на мъжа е буквално на кайма, смазано до нуезнаваемост. Този район е с най-висока концентрация на ПТП. Вчера излезе информация, че пътя попада в топ на най-опасните пътища в България. Спешните медици и пожарникарите, които бяха на място, коментираха, че от години не имало толкова тежка катастрофа и тяло в такова състояние.

Мъж от с.Полена е починалият при тежкото ПТП, съобщиха от ОД на МВР Благоевград.

Установена е самоличността на починалият водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат” при тежкото ПТП на ПП1 Е-79 в района между гр.Кресна и отбивката за с.Стара Кресна. Мъжът е Александър Младенов на  50 години от с.Полена, общ.Симитли.Александър е баща на две деца , съпругата му е от Кресна.

Жителите на село Полена се потресоха от смъртта на мъжа.

Движението на МПС в района на инцидента се пропуска в едната лента за движение и се регулира от намиращите се на място полицейски служители.

Черна неделя е днес за Югозапада.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!