Ужасно: Младата жена предизвикала тежката катастрофа с дебело досие в КАТ

0

28-годишната Цвета Таскова, която предизвика вчера кървавата катастрофа на автомагистрала „Тракия“, вече има досие в КАТ. Младата жена има шофьорска книжка от 2010 г. Но през 2016 г. е заловена зад волана след употребата на алкохол. Книжката й е отнета, но след изтичане на наказанието шофьорските й права са възстановени. Това разкри пред Нова телевизия Миролюба Бенатова.

Цвета Таскова е задържана за 24 часа. Кръвните й проби за алкохол и наркотици са отрицателни.

Пред Нова телевизия 33-годишният шофьор на злополучния автобус на фирма „Юнион Ивкони“ заяви, че Таскова ударила странично автобуса, вследствие на което той се преобърнал, пише пик.

„Търсех кой е шофьорът на другия автомобил. Каза момичето, че тя е шофьорът. Говорихме, тя беше в шок, както и аз. Плачеше и казваше: „Аз съм виновна, аз ви ударих”.

Младо момиче, не знам, няма драскотина. Тръгнала да ме изпреварва, чула шум в предна лява гума и се обърнала да намали касетофона, за да чуе шума. В този момент се удря в автобуса. Това каза пред мен и още двама полицаи”, разказа шофьорът.

„Не съм се движил с повече от 95 километра. Каквото можах го направих. Чувствам се виновен, защото аз ги возех тези хора. Чувствам се виновен, защото не можах да ги спася”, каза той. сн.блиц

Сподели:

свързани

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!