Ужасно: Врачки крадат коса от фризьорските салони, правят най-тежките магии…

0 797

Косата се оказва част от тялото със силно езотерично значение. Тя съхранявала магическа сила и връзка със силите на висшите светове. Затова от древни времена символ на женската красота е гъстата дълга коса, пише глас бг. Това е и една от причините най-страшните черни магии да се правят именно с коса и нокти – сигурен начин, че потърпевшият, от когото се взима материалът, съдържащ ДНК, ще бъде повален от прокобата, защото чрез тези енергийни канали се навлиза в тялото и душата му.

Много жени вече са станали предпазливи и при подстригване във фризьорски салон настояват косата им да бъде събрана от пода и да си я вземат. Само така могат да бъдат сигурни, че тя няма да бъде използвана за магьосничество. Някои от тях след това я изгарят, за да са сигурни, че я унищожават, а други я пускат в течаща вода.

„Врачките правят най-жестоките магии именно с отрязана коса. Ако искат да напакостят истински на набелязания човек, казват на поръчителя на магията да го издебне във фризьорския салон и да се сдобие с коса от него“, разкриват препатили граждани. Поне десетина магьосници у нас редовно пращали свои емисари в салоните за красота, за да дебнат за изхвърлени косми.

За значението на косата говори още преди 85 години Петър Дънов. Според него колкото по-дълга е косата на човек, толкова по-силна е връзката му с Космоса. Фините коси улавят голям диапазон от космически вълни. Хората с чуплива коса са емоционални и действат според настроението. Къдриците обаче пречат на връзката с Космоса. Затова е добре да изправяме косата – така ще бъдем по-устойчиви към негативните влияния.

Подстригването, което повечето хора приемат като нещо, което трябва да правят редовно, всъщност е тайнствен ритуал, разказват езотерици. Магията на подстригването на косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото.

Ако сте преживели неприятна раздяла, позор или унижение, задължително е да отрежете част от косата си. Това ще ви помогне да продължите напред, съветват магове. Посетете фризьорски салон, като предварително изхвърлите всички проблеми от главата си. Напълнете се целите с очакване на малко или голямо чудо.

Ако ви е зарязал любимият човек, а не можете да забравите това, отрежете косата си колкото се може по-късо и задължително сменете цвета ѝ. Ако сте с права коса, редовно я навивайте на букли. Ако сте къдрава, изправяйте я редовно. За коса ком.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!