Тъжна вест! Почина известна телевизионна журналистка…

0

Внезапно почина известната тв журналистка Весела Тотева.Излязла да потича, но и прилошало.

Вчера сутрин внезапно е починала известната журналистка и продуцент на „Събуди се“ по Нова тв Весела Тотева. Тъжната новина съобщиха нейни близки.

Тя е излязла да тича от дома си в „Бояна“, както всяка сутрин, но й е прилошало и е починала, разказаха те. Все още не е ясна причината за смъртта, но вероятно се касае за масивен инфаркт, аневризма или белодробна емболия.

„След нея остава споменът за изключителния колега и професионалист, за човека, изправил се и успял да преодолее най-тежките житейски изпитания, пише флагман. За майката, посветила се на двете си прекрасни деца. За активистката, отдала се на каузата да спасява децата от изкушенията на дрогата и насилието. Поклон пред паметта й“, споделят днес в жалейка колегите ѝ от Нова телевизия.

Дълги години Весела бе продуцент на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по bTV, а в последните години продуцираше „Събуди се“ по Нова телевизия. Пълната с енергия и идеи за нови начинания журналистка откри и „Хапки живот“ – магазинче за сладкиши от натурални продукти.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!