Тъжната истина: Онкболницата в Благоевград няма пари за животоспасяваща апаратура, моли за помощ!

2

Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина” – Благоевград търси средства за закупуването на животоспасяваща апаратура.

Това заяви управителят д-р Георги Георгиев. Лечебното заведение обслужва пациенти с онкологични заболявания от Благоевградска, Кюстендилска и Пернишка области. Ръководството на болницата търси съдействие от дарители за закупуването на необходимата апаратура, посочи д-р Георгиев, съобщи БНР.

За желаещите да помогнат в набирането на средства, банковата сметка и телефоните за контакт са публикувани на интернет- страницата на болницата. Те ще бъдат разпространени и чрез социалните мрежи.

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. Slavа каза

  Некадърност на квадрат!

  0

  0
 2. професора каза

  За болницата няма пари, а за заря има.Кмет-негодник! Срам и безпардонност! А пари за назначената щерка на другарката Янчева-Олева има.Сега ,,кадърната“ й щерка е назначена като юрист-консулт без конкурс, защото длъжността е на държавен служител. Комунистката Янчева по същия долен начин назначи и сина си Венчо на държавна служба в областната администрация отново без конкурс. Нямаш страх от Бога другарко Янчева, но Бога бави, но не забравя! Ще си платите скъпо за всичко! Отврат!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!