Тъжната истина: Онкболницата в Благоевград няма пари за животоспасяваща апаратура, моли за помощ!

2 5 194
0
0

Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина” – Благоевград търси средства за закупуването на животоспасяваща апаратура.

Това заяви управителят д-р Георги Георгиев. Лечебното заведение обслужва пациенти с онкологични заболявания от Благоевградска, Кюстендилска и Пернишка области. Ръководството на болницата търси съдействие от дарители за закупуването на необходимата апаратура, посочи д-р Георгиев, съобщи БНР.

За желаещите да помогнат в набирането на средства, банковата сметка и телефоните за контакт са публикувани на интернет- страницата на болницата. Те ще бъдат разпространени и чрез социалните мрежи.

Други новини
2 Коментара
 1. Slavа каза

  0

  0

  Некадърност на квадрат!

 2. професора каза

  0

  0

  За болницата няма пари, а за заря има.Кмет-негодник! Срам и безпардонност! А пари за назначената щерка на другарката Янчева-Олева има.Сега ,,кадърната“ й щерка е назначена като юрист-консулт без конкурс, защото длъжността е на държавен служител. Комунистката Янчева по същия долен начин назначи и сина си Венчо на държавна служба в областната администрация отново без конкурс. Нямаш страх от Бога другарко Янчева, но Бога бави, но не забравя! Ще си платите скъпо за всичко! Отврат!

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!