Тотален хит! Младите хора в Благоевград луднаха по ръкавите – татуировки

1

Хит сред младежите в Благоевград станаха ръкавите, наподобяващи татуировки. Последният моден писък бе донесен в града от популярна рапърка, гостувала в един от нощните клубове.
Звездата бе заложила на фалшиви тату-ръкави, въпреки, че има и истинска татуировка в тази част на тялото си. Подобни татуировки бяха забелязани и на други посетители в клуба.

Много хора се страхуват от болката при татуирането, или пък се притесняват от това, че татуировката може да омръзне. Решение на този проблем са временните татуировки, било то нарисувани или лепенки. Последен писък на модата са фалшивите татуировки – ръкав. Те могат да се използват и за крак. Направени са от еластичен полиестер и вървят за около 5 лв/бройката.

До такива временни татуировки прибягват много изпълнители, за атрактивна визия във видеоклиповете си. Един от тези изпълнители е Галин. Друга звезда, която прибягна до фалшивите татуси бе Мегз. При влизането си във формата Вип Брадър,звездата бе с „татуирани“ ръце. Явно дизайнерката е забравила гнева на обществото, който си навлече миналата година след подобно „татуиране“. Младо момиче реши да последва примера на дзайнерката и да изрисува целите си ръце с екстравагантни рисунки. Въпреки забраната на родителите си, детето е успяло да открие неизвестен татуировчик, който да задоволи прищявката й. Момичето обаче, получава инфекция, която застрашила живота й. Благодарение на навременната лекарска намеса то е вън от опасност.
Тату-модата навлиза и при най – малките. По магазините в Благоевград се предлагат детски блузи с татуировки на ръкавите на цени от около 20 лв.

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Alisiqa каза

    zdraveite kak moga da si go porcam tozi rakv

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!