Тежка вечер с отбрани питиета и мезета: Само „съветници –послушници“ поканени на партито на община Благоевград

4 7 412

Общинарите в Благоевград спретнаха новогодишно парти, но на  него бяха поканени само определени общински съветници. Групата вдигна наздравици с вино в така наречената бална зала на новия парк „Македония“.

Изтупани в официални тоалети те идеално се вписаха в интериора на бляскавата зала. Сред тях бяха групата на ГЕРБ,групата на Радослав Тасков, както и Албина Анева, Илко Стоянов,Христо Ковачки, Румен Калайджиев, Рашко Динков, Димитър Урдев, Васил Миладинов, Георги Васев и др.
Те са хора, които са част от твърдото мнозинство и подкрепят всички предложения на кмета Камбитов, независимо какви са те. Любопитно бе,че в банкета се включиха съветници, които пропуснаха общинската сесия в същия ден, която бе последна за годината.

Опозиционерите бяха наказани като не получиха покана и не можаха да се влеят в празничното тържество.

След като се скриха и никой не разбра за банкета на Общински съвет преди дни, сега на банкета на община Благоевград, на който се канят  и общински съветници, ситуацията  тази година беше коренно различна. Само определени съветници получиха привилегията да имат покани за бляскавото тържество.

След купона една група се усамоти в известно нощно заведение в Благоевград.

Както ИА Региона писа на банкета на общинските съветници на 18 декември в Самоков също не се включиха всички, а само определени хора. От това пролича, че има сериозно разделение в Общинския съвет и то не само по политическа, но и по други линии. В крайна сметка това показа, че вместо общинските служители да се обединяват и да работят в защита на интересите на гражданите в Благоевград се оформят групички и се получава разделение.

Само преди дни ИА Региона пусна на сайта си анкета с въпрос дали трябва да има коледен банкет за Общински съвет и община Благоевград. 54 % от гласувалите отговориха,че не трябва да има,тъй като не са заслужили и не работят за хората.

Сега идва въпросът, как с пари на данъкоплатеца се правят банкети и се решава кой да бъде поканен и кой не!?- преценете сами.

 

Други новини
4 Коментара
 1. ВАЛЕРИ каза

  БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

 2. Загрижен гражданин каза

  Ей ядене и пиене не ви стигна майка ви деба

 3. Джумайски каза

  Защо крадете снимки от профилите на хората!? И толкова нескопосано са обработени…..

 4. ГРОБ каза

  Карантината на Благоевград

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!