Танцьорите от ТФ „АСТРА“ завладяха публиката на международен фестивал в Гърция

0

Танцьорите от ТФ „АСТРА“ се завърнаха от участието си в юбилейното издание на Международния фестивал на музикалното и танцово изкуство „Морска звезда“ 2018 г., Паралия Катерини, Гърция, заредени с много емоции и красиви изживявания.
Чаровните танцьорки от малката група – Александра Иванова, Габриела Анастасова, Гергана Ковачка, Михаела Марио Маркова и най-малката танцьорка Дия Достумска завладяха публиката в красивия морски курорт Паралия Катерини, Гърция и станаха поредните звезди в петото издание на фестивала „ Морска звезда” 2018 година.

Те бяха наградени с плакет и юбилейна грамота за цялостното представяне на формацията и две индивидуални грамоти за соло изпълнението на прекрасната Александра Иванова с танца „Циганска хубост“ и за невероятното представяне на най-малката танцьорка Дия Достумска, която участва в три от танците „Малките каубойки“, „Зумба настроение“ и „Тарантела“ като солист и се превърна в любимка на публиката.

Не по-малък интерес предизвика отличното изпълнение на танците „Момичето и клоуните“ и „Да танцуваме сиртаки“ от чудесния квартет талантливи момичета – Али, Габи, Гери и Михи, с които създадоха весело настроение и заслужено получиха бурни аплодисменти от страна на гръцката публика.

Красиви, многоцветни и талантливи малките танцьори, макар и в този камерен състав показаха, че ТФ „АСТРА“ е представителен състав на Благоевград и страната и достойно защитиха името на формацията. В три поредни дни те показаха шест танца от своя репертоар и спечелиха симпатиите на многобройната публика и на всички участници във фестивала. Поздравления за децата и худ. ръководител Галя Златкова за отличното представяне на формацията.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!