С викове „Оставка“ протестиращи блокираха пътя за Разлог

0

Десетки протестиращи блокираха  второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев преди Разлог. Със плакати и знамена в ръцете около души от Разлог и Банско протестираха край комплекс „Реденка“.

Недоволните граждани подчертаха, че протестът не е политически и скандираха „Оставка“.Сред присъстващите има ѝ представители на майките на децата с увреждания.

Недоволството започна към 12 часа и и минути по-късно движението беше блокирано.  . „ Искаме да живеем в България“ и “Банско и Разлог заедно срещу системата“,пишеше на плакатите.

Протестът е разрешен от кмета на Разлог Красимир Герчев, като е позволено той да продължи до 15.00 часа. Преди да се стигне до блокада на пътното платно, протестиращите срещнаха съпротива от полицаите, но я преодоляха изключително бързо.

„Ние гражданите на Банско, Разлог и околията излизаме на протест срещу системата. Нека заедно се обединим срещу непрестанното поскъпване на битови услуги, като вода, гориво, данъци и гражданска отговорност, подкрепим майките и техните деца в неравностойно положение. Нека се изправим срещу системата и покажем, че не може да ни смачка“!,обявиха протестиращите.

 

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!