Съветникът Андон Тодоров хвърли ръкавицата на кмета: Г-н Камбитов, ние предлагаме, Вие направете! Не е нормално в 21-ви век хората да ходят по кални улици без осветление.

Състоянието улиците „Заря“ и  “Питу Гули“ е трагично, лъжат ни години наред, жалват се хората

3

 

Над 50 граждани изпратиха подписка до общинския съветник  Андон Тодоров от  ПП“ Партия на Зелените“, с която искат съдействие да се  ремонтира улица „Заря“ и  “Пито Гули“ в благоевградския квартал „Струмско“.

Жителите на  двете улици  молят да им бъде обърнато внимание, относно улиците на които живеят. Според тях, условията там са много тежки, няма осветление, има прекалено много дупки, прахта е непоносима, майки с деца намират проблем с предвижването с детски колички…

“Имахме много обещания, но никой не обърна внимание на проблемите ни. Надяваме се, че с тази молба желанията ни ще бъдат  удовлетворени“, пишат недоволните и прилагат списък с подписите си.

От своя страна общинският съветник Андон Тодоров се обърна за съдействие за решаване на проблемите на хората от двете улици до кмета на Благоевград.

„Уважаеми г-н Камбитов, адмирации за вашата кампания „Ти предложи! Кмете, направи!“, която стартира скоро и в рамките на инициативата ще събирате предложения на граждани за изграждане на общественозначими обекти в Благоевград .Във връзка с подписка на граждани от гр. Благоевград, к.в. „Струмско“, ул. „Заря“ и ул. „Питу Гули“ предлагам да бъдат заделени финансови средства за решаване на проблемите на въпросните улици, а именно: асфалтиране, тротоари,  осветление“, пише в предложението на Андон Тодоров.

Според него, неприемливо е в 21 век в един от най-големите квартали на Благоевград да има такива улици.

„Г-н Камбитов, ние предлагаме, Вие направите. Не е нормално в 21-ви век хората да ходят по кални улици без осветление. Само че ви съветвам това да стане  в този мандат. Не обещавайте това да се слуги в следващ мандат!

Хубава е вашата инициатива… Хората предлагат улиците им да се  ремонтират,чакат вече 10 години…И до сега само обещания…

Ето, аз предлагам, Вие направете. Дано тази инициатива не е само предизборна!?“, коментира още  Андон Тодоров.

0
0
Други новини
3 Коментара
 1. Бай Кольо каза

  В кв. Грамада в 21в, нямаме тротоар не знаем ще доживеем ли да имаме (става дума за ул. Зеленка както и околията) Надлез или подлез се обещава от години ефект никакъв. Резултатът задръствания, като добавим и спрелите коли по улицата, движението е само по едното платно. Като редовен платец аз се чувствам ощетен.

  0

  0
 2. Петър Иванов каза

  Чудесна инициатива! Дано намери реализация!
  Предложение: един от най-обществено значимите обекти в Благоевград, неглижиран от 1989 г., до наши дни е комплекс Ловния дом. В повече от окаяно състояние са алеите за разходка, 90% от които са останали без плочки, зелените площи – обрасли с бурени, розариума, зоопарка. Ако бъде възстановен, хиляди благоевградчани, за мнооого години напред, ще помнят извършеното добро дело и този, който го е направил.

  0

  0
 3. Анонимен каза

  ами предложете кмете не кради

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!