Стил и красота: Фитнес моделът Биляна Йотовска отпразнува една година от създаване на спортната си марка…

0

През изминалия уикенд Biliana Yotovska Label празнува рожден ден. “Неусетно мина една година”, споделя самата Биляна в личния си блог. Шампионката вложи страстта си към спорта в новото си поприще на моден дизайнер. “Една година, която беше доста трудна, но положените усилия си заслужаваха.”, допълни още Биляна. Трудът на фитнес модела се увенча с абсолютен успех на спортната ѝ линия. Биляна още веднъж затвърди мита, че работиш ли усърдно, то стигаш до успех.

Рожден ден празнува и The Secret Garden Show, което преди девет години Биляна създаде, заедно с дългогодишната си близка приятелка и колежка Невена Воденичарска. От общата им страст към музиката, танците и красотата се роди The Secret Garden, което от тогава до днес не спира да радва хората и да трупа почитатели на клубната сцена. За своите девет години The Secret Garden Show е обиколило цялата страна и е било черешката на тортата на всяко събитие, пише вип лайф. Много танцьори са участвали в него през годините и всички до един са били не само професионалисти на сцената, но и хора с усет за естетическото, и заедно са съотворявали пред очите на публиката феерия от красота.

Двойният Рожден ден беше отбелязан с шумно и бляскаво парти в Sasa club. Биляна и Невена и този път се бяха постарали да изненадат гостите си, много от които бяха сред най-големите звезди на България: Ива Екимова и дъщеря ѝ Дара, Адриан Зурков и красивата му половинка, Гери Дончева. Дара Екимова дори се качи на сцената, за да поздрави публиката с дебютната песен, и получи бурни аплодисменти. Но, разбира се, празникът нямаше да бъде същият без неповторимия балет на The Secret Garden Show, който за пореден път изпълни погледите на публиката.

Биляна Йотовска неведнъж е споделяла, че една от тайните на успеха, е в здравите партньорства. Тази година двойният празник нямаше да е възможен без партньорите: Struma Fruit Ltd, Jim Beam, New Bloom Winery, Сладкарска работилница Бонбониер. А самата Биляна е доказано креативен и упорит човек, че със сигурност ще ни изненадва с още нови проекти. Тя е отдадена докрай на това, което прави, и не се спира, докато не постигне търсения успех.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!