Стилно дефиле, начело с директорката на училището Таня Янкова, премина през централната улица на Симитли

0

Добър вкус, много красота и изящество и тази година показаха абитуриентите от Симитли. Тежко падащи бални тоалети бяха избрали повечето дами, а и господата не останаха по-назад от тях с изискани и модни костюми, като гордо дефилираха до дамите си. Завършващите се сбогуваха с родното училище , като за последен път през своите ученически години преминаха по коридорите му, броейки до 12.

Стилно дефиле начело с директорката на училището Таня Янкова премина през централната улица на града, след което абитуриентите преминаха през площада с мощни скандирания от 1 до 12.

Пред очите на събралите се близки и приятели дванадесетокласниците превърнаха дефилето в истинско модно шоу. На парада на красотата не липсваха и задължителните фотосесии пред цветна арка, изработена в тяхна чест. Огромна дванадесетица, балони с хелий и десетки гълъби излетяха в небето в чест на завършващите своето образование в Симитли.

Дефилето на младежите се състоя на празнично украсения площад в Симитли, където стотици хора се събраха, за да видят блясък, разкош и суета, и да пожелаят успех на младите хора след завършването им.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!