Спрете ги: Войводи от Пиринско скочиха срещу сбирка на гейове и лесбийки в Благоевград

0 2 948
0
0

Войводи от Пиринско настояват да се спре  мероприятие на  гейове и лесбийки в Благоевград.Инициативата е насрочена за 20-и февруари   на  ул. „Скаптопара“ №1   като организатор е  т.н. „ЛГБТ“.
Депутатът Атанас Стоянов и  председателят  на Общинския комитет на ВМРО-БНД Станимир Радулов изпратиха днес сигнал   до кмета на Благоевград с призив да бъде забранено това мероприятие.

Ето какво пише в сигнала: „ ВМРО винаги е била стожер на българщината и радетел на християнските ни ценности и  добродетели. В публичното пространство излезе информация относно предстоящо събиране на лица с нетрадиционна и различна сексуална ориентация     (лесбо- гей- би- транс сексуални лица) .Сборището на тези хора се предвижда да бъде на 20.02.2018 г. в гр. Благоевград- ул. „Скаптопара“ №1 и е организирано от т.н. „ЛГБТ“.

ВМРО категорично се противопоставя на това мероприятие. За нас всяка групова, публична проява на тези лица на обществени места е крайно недопустима и провокативна срещу цялата общественост на Благоевград и региона. Тази проява е явно предизвикателство срещу християнските ценности, човешкия морал и етика на нормалните хора в Благоевград.

Днес, когато общественото внимание е насочено срещу приемането на Истанбулската конвенция и нейните „джендър“ послания, подобни гей прояви са в разрез с обществения и граждански мир в областния център на Пиринска Македония. Тази  анти обществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми, която се превръща в предпоставка за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

В следствие на това е възможно нормалните хора спонтанно да изразят своето възмущение от това сборище по всякакъв начин и това да доведе до непредвидими последици.           В тази връзка се обръщаме към Вас с призив да забраните това мероприятие като вредно и опасно, в името на сигурността и спокойствието на благоевградчани“.

Писмото е подписано от  Атанас Стоянов –  зам. председател на ВМРО- БНД и народен представител в 44-о Народно събраниеи Станимир Радулов –  Председател на Общинският Комитет на ВМРО-БНД     Благоевград.

 

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!