Спор за имот! Преподавателка от Гоце Делчев държи под ключ наследствен имот, не дава достъп на 5-те наследници

34 5 233
0
0

Преподавателката Василка Маджирова (Ванушкина) от Гоце Делчев присвоява наследствен имот и не дава достъп на останалите наследници Това твърдят роднини от града. Те разказаха, че известната учителка в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Василка Маджирова държи ключа на двуетажна къща на улица „Стара Планина“ и не дава на останалите наследници да припарят до нея, въпреки че те са в пълното си право.

Имотът е бил е на д-р Таня Трънджиева, която починала преди година след борба с онкологично заболяване. След нейната смърт 5-те наследници не могат да си разделят имота.

Роднините твърдят, че Василка Маджирова е обявила къщата за продан и всеки ден кани на оглед купувачи без да има одобрението на останалите наследници. Преди дни на едногодишния помен за починалата, Маджирова поела поредната си самоинициатива и го организирала напълно самостоятелно без да се консултира с останалите наследници. За този помен тя поканила само нейни приятели.

„ Ние се питаме кога Василка Маджирова стана толкова креативен човек, защото приживе се криеше от стоматоложката Таня Трънджиева, а днес организира събития в нейна почит. Наглостта и нахалството вече минават всякакви граници“, възмущават се роднините.

Други новини
34 Коментара
 1. Мотото каза

  0

  0

  Лудата даскалица, така е по-известна тази. Както върви няма да прокопса ни тя, ни децата и внуците й. Цял живот ще тегне тежко проклятие над рода й заради това, което прави през последната година. Освен, че не пуска наследниците в къщата, вътре тя държи, като затворник едно мило животно – кучето на д-р Трънджиева. Цяла година това прекрасно животно стои на тъмно, студено и влажно, няма кой да му обърне подобаващо внимание, бива хранено със съмнителна храна, не е ваксинирано, въобще бива измъчвано по най-брутален начин. Възможно е дори Ванушкина да е умъртвила кучето се говори в Гоце Делчев, защото й пречи да продаде къщата, а и нямала средства да го храни. Подигравка с една жива душа! Ванушкина и рода й ги чака Ада тепърва!

 2. Гошко каза

  0

  0

  То тая си личи, че е психарка от снимката. Ква даскалица. Помиярка. Не знам какво правят от Четири лапи, защо не се заемат със случая.

 3. Росита каза

  0

  0

  Какво е виновно животното на тая. Нея трябва да я обесят на площада, не да страда животинчето. Къде е Кмета и Общината?

 4. Амиде каза

  0

  0

  Глей ти ква свинкя е – Злата вещица. Горкото животно. Такива в затвора да ходят.

 5. Толстолоба каза

  0

  0

  Къде са защитниците на животните, да отидат и да я линчуват тая гнусарка.

 6. Free каза

  0

  0

  Те Ванушкини са винаги били помияри, цялата околия ги знае. Що деца осакати в даскалото. Тя е тъпа като галош, а ще обучава децата ни.

 7. Zaki каза

  0

  0

  Ba si i pomiqrkata. Kak moje da i prechi edno nevinno jivotno. Sluchaq trqbva da se proveri i da se nakaje taq. Policiqta pak dreme.

 8. Ваничка каза

  0

  0

  Тя тая даскалица да не се мисли за Господ, та не пуска роднините в къщата. Сигурно е откраднала вече всичко, каквото е имало. Жалко за докторката, ще се обърне в гроба, ако разбере, какво се случва.

 9. Айшето каза

  0

  0

  Те роднините как не са я ликвидирали досега. Жалко за животното, като гледам снимката на тая направо му съчувствам.

 10. Gigita каза

  0

  0

  Цял град се подиграва с тая. Плюнка заеби.

 11. Sonita каза

  0

  0

  Ba si i tupana. Dano nqkoi v taq durjava pomogne na jivotincheto.

 12. T 1 каза

  0

  0

  Gruh gruh, izqj me vulcho! Hahaha.

 13. Мария каза

  0

  0

  Първо си проверете източниците и след това публикувайте статий с подобно съдържание. Защото когато истината излезе на яве тези ,който са написали тази измислица най-вероятно никога вече няма да могат да пишат !

  1. Дан4о и кир4о каза

   0

   0

   Когато истината излезе на яве ще се 4удите каде да се заврете а ние ще ви гледаме сеира по гасподари на ефира.

 14. Славин каза

  0

  0

  Истината излезе с тази статия. Щом ви засяга този статия, то какво по голямо доказателство търсите „Истината боли“

 15. Кика каза

  0

  0

  Пълни глупости и измислици!!! Преди да говорите и да коментирате проверете истината !! Жената си е ОК! и разполага с всички пълномощни за да представлява 5 от шесте наследници! А вестника трябва да бъде съден, защотото публикува неща без да има доказателства!

  1. Тодор янев каза

   0

   0

   Кво има жената смешник я повтори че не чух?

  2. Силвия каза

   0

   0

   Закон за свободата на словото – прочетете и се образовайте още малко, не вреди!

 16. Мария каза

  0

  0

  Тогава истината наистина ще заболи, но не тази жена на снимката ,а тези които са повода да бъде написана тази измислица !

  1. Кристиян каза

   0

   0

   Коя си ти, че да казваш кое е истина и кое не е? Хайде представи се? Застани зад своята истина?

 17. Дан4о и кир4о каза

  0

  0

  Това не е жена а преизподня ал4но дърто 4укало.това е срам за целия град-в кауша.

 18. Мария каза

  0

  0

  Крадеца вика дръжте крадеца!!! Засрамете се низки хорица, знаем вие колко сте“ хрисими „.. Спря ви кранчето и вече няма каво друго да направите та паднахте толкова низко!

 19. Снежка каза

  0

  0

  Не ниЗко, а ниСко преди да пишеш се научи!

 20. Митко Ван Бан каза

  0

  0

  За тази каквото и да кажем е малко но хората знаят каква е и се присмиват на наглостта и нахалството и.само тя не се усеща какво прави.Такива в у4илище не виреят да я махат веднага.

 21. Лилия каза

  0

  0

  Госпожо Маджирова може ли да останете в историята така както Левски-може като ви обесят.

  1. Петричанеца каза

   0

   0

   Гасподари на ефира ке го турнат четврътит на Ванушкини, сигурно бая ке охкат.

 22. Тунчо каза

  0

  0

  Заеби ги такива изкуфяли плюнки и 100 пълномощни да им дадат са си за у гробищата. Мое ли такваа боза да се води наследник. Аман от тъпотии. Кого е наследила – Куро ми Янко и баба й. Тая си е за у затворо, нема две мнения. Гледам заграбила къща, убила на жената кучето, тормози наследниците. Дано Господ си я прибере по-бързо, да не се разпорежда с чуждите дела. Такива само у гробищата им е местото.

 23. Борката 2 по 3 каза

  0

  0

  Защо е убила кучето, за да продаде къщата. Дано с парите от къщата закопа децата и внуците си. Какво е виновно животинчето, че тая алчна мърша иска да заграби всичко. Сигурно на докторката и вещите е взела да си ползва вкъщи. Смърт за тая сган.

 24. Цеката Борово каза

  0

  0

  Те това е наглост измамила е повечето наследници да и дадът пълномощно и после кой откъде е. Долна измамничка, дано властта вземе мерки да я бутнат в затвора за по-дълго време, та да могат наследниците да се порадват на наследството.

 25. Чанеца каза

  0

  0

  Па тия с кражби и измами и апартамент у София купия. Знае се шо за стока са. Поредните айдуци. От таквиа и дръжава не остана, опропастия сичко.

 26. Стефания каза

  0

  0

  Смахната работа. Ванушкина уби докторката с безразличието си, а сега седнала да заграбва имуществото и. Продаде колата на докторката, уби кучето и, сега сигурно ще събори и къщата и, за да не и хвърля сянка, коментират наследниците и приятелите. Тая зла даскалица е решила да заличи всичко останало от докторката. Понеже явно много я е уважавала и обичала. Дано утре по същия начин постъпят и с тази вредна твар Ванушкина.

 27. Мария каза

  0

  0

  Колата е у Яневи и те я карат най-нагло. Кучето е живо и здраво,но тук явно пишат само хора ,които се чудят как да загърбят своя незначителен животец ,като коментират неща за които нямат никаква представа.Удобството е ,че като си платиш на накой никому неизвестен драскач получаваш голяма сензация ! И да уточня низост се пише със З ,а от там и низки. Пази боже сляпо да прогледне…

 28. Росица каза

  0

  0

  Ами да ние сме незна4ителни и жалко съществуваме с вас не можем да се мерим .Вие всеки ден грабите имоти .Колко имота заграбихте в Копривлен.Сега е ред на къщата на Таня.Как купихте апартамента в софия.Колата може и да е у Яневи но защо е у тях,когато те всяка седмица караха Таня по няколко пати в София на ле4ение ти каде беше-на екскурзия в турция,и уговаряше след това доктора да доведеш нотариус да прехварлите къщата с пръстов отпе4атък на Таня.Когато и къщата отиде у тях справедливоста ще баде поправена,между другото тя им е завещана но ти скри завещанието и от страх да не баде намерено не пускаш никои и това се знае от цялия град .Но когато паднеш толкова ниско се пише сас С.Но ти едва ли ще прогледнеш.

 29. Мария каза

  0

  0

  Хахаха ! !! За всеки ще дойде видов ден и за нас и за вас ! Мислете и говотете то за друго не ставате явно.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!