/Снимки/ Печеливш бизнес! Откриха модерна лаборатория за канабис в…

1

Органите на реда откриха лаборатория за канабис в град Кресна и спипаха бургазлия в село Левуново с 11 килограма сух канабис.

Служители на ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански е откриха лаборатория за отглеждане на канабис.Вчера от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански, е проведена акция срещу производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, в хода на която е извършена проверка на къща в гр. Кресна, където е установена стая на приземен етаж, пригодена и работеща като лаборатория за отглеждане на канабис.

Тя е била е оборудвана с въздуховоди, лампи, трансформатори. Намерени са 41 тревисти растения, засадени в саксии, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. Открити са също така торове и земеделски инвентар за отглеждането на растенията.

В къщата е намерена и иззета и около суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия е задържан мъж от гр. Кресна, като по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354В, ал.1 от НК.

Голямо количество канабис е намерено и иззето от полицейски служители на РУ-Сандански.
При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества тази сутрин в землище на с. Левуново, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е спрян за проверка лек автомобил, управляван от 50-годишен мъж от Бургас.

В хода на проверката на автомобила, от полицейските служители, са намерени и иззети две чанти с пакети, опаковани със стреч фолио, съдържащи суха, зелена, тревиста маса. След направен полеви тест тревистата маса е реагирала положително на канабис с общо тегло около 11,050 кг. Водачът на автомобила е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354А, ал.3 от НК.

 

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Иван каза

    М@@ му стара значи! Ако легализират отглеждането на тая „билка“, сега властите щяха да уточнят каква ще е печалбата за хазната ( при регламент-разбира се), а не да унищожават положени труд и усилия и да наказват хората. Много се дразня да гледам през прозореца си, как невръстни деца с мургавите си родители да ровят в кофите за боклук и никой бе братче, да не се сеща да накаже тези „родители“ за безотговорност към собствените си деца, а децата им незабавно да бъдат настанени където трябва, да бъдат изкъпани,нахранени и принудително вкарани в детски градини и учебни заведения за деца изоставени от родителска грижа . Б@си държавата?!

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!