/Снимки/ Майка изригна в социалната мрежа: Обезобразиха лицето на дъщеря ми, ще си търся правата!!!

0 5 052
0
0

Петокласничка пострада след инцидент в час по физическо възпитание и спорт в шуменско училище. До неприятната развръзка се стигнало след спор между момичето и неин съученик. В часа по физическо децата играли на „Топка над въже”, в която пострадалата М. била рефер и държала пластмасови цифри, с които отброявала резултата в играта. По време на играта между М. и нейния съученик Д. възниква конфликт. Момичето го помолило да се отмести, за да следи играта, той се обърнал и ритнал ръцете й, от които се разхвърчали пластмасовите цифри и разрязали лицето й на няколко места.

От училището звънят на майката, за да откара дъщеря си в спешното, където да зашият прорезната рана. „До какво води агресията в училище! Обезобразиха лицето на дъщеря ми. Моля ви, говорете с децата си да не бъдат толкова агресивни! Утре, те може да са мястото на дъщеря ми.

Ще си търся правата, обещавам”, сподели притеснената майка.Тя е решила да превърне този инцидент в своя мисия.”Ще започна кампания „Не на агресията в училищата”, категорична бе майката.
Майката качи в социалната мрежа шокиращи снимки на дъщеря си и написа:Обезобразиха лицето на дъщеря ми!!! „Не на агресията в училищата“. Ще си търся правата и ще искам справедливост!!!
Постът й предизвика стотици коментари от родители, които и съчувстват и я подкрепят, обединявайки се около каузата й.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!