Случайност или не, кметската улица „Марица“ дава старт на ремонтите в града!

Съдбата събира на една улица и в близост всички кметове на Благоевград!

0 5 235

Улица „Марица“ отново е затворена за ремонт и това се случва за пореден път. Любопитно е, че това е така наречената кметска улица в Благоевград . В близост там живеят трима кметове,управлявали града в последните 10 години.

През тези години няма кмет, който да не е започвал ремонтните дейности тази улица. Случайно или не,в района, на улица“Спартак“, живее настоящият кмет д-р Атанас Камбитов. А около него живеят двама бивши кметове, Костадин Паскалев и Лазар Причкапов.

И нищо лошо, съдбата ги събира в близост един до друг. И интересното е,че винаги градоначалниците започват ремонтите точно от улица“Марица“ и после обхващат и други проблемни улици.

Преди години Лазар Причкапов я ремонтира и тогава изглеждаше перфектно… Днес отново улицата е затворена за ремонт.А тя е много важна,тъй като с нея се свързва централния булевард „Димитър Солунски“. Състоянието и наистина е за ремонт, асфалтът е за подмяна, цялата улица е на кръпки. Това най-често се случва от ежеседмичните аварии на водопреносната мрежа. Само преди два дни имаше голяма авария и кварталът остана дълго време без вода. Отделно районът е и строителна площадка, кипи строителство на нови кооперации.

И така ремонтите започват от кметската улица „Марица“ и продължават по другите улици в града.
Предвижда се да бъде изградена и велоалея оттам, която да стигне до моста на път за парк „Бачиново“в Благоевград.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!