След четвърта поредна победа: България тръпне за големия миг на Григор

0 637

Григор Димитров продължава великолепната си серия в Лондон. След четвъртата си поредна победа днес той ще се изправи срещу Давид Гофен в спор за титлата на Финалите на ATP. „Развълнуван съм. Неделите винаги си най-хубавите дни да играеш. Затова тренирам в неделя“ сподели Григор.

Вчера той имаше труден двубой на полуфиналите срещу сензацията на края на сезона Джак Сок с 4:6, 6:0, 6:2,съобщи sportal.bg
„Започнах мача по начина, по който исках. При 3:0 този шанс за пробив беше ключов момент за него. Той навлезе в корта, започна да играе малко по-агресивно. Позволих му да играе в неговия стил. Вторият сет беше еднопосочен. Играх много добре. В третия трябваше да намеря тези малки пролуки в неговата игра, за да го пречупя“, коментира Григор.

„Подобен мач понякога е игра на нерви. Цялата седмица това е един от най-големите ми плюсове – че оставям всяка точка веднага в миналото и мисля за следващата. Това са най-важните мачове – когато не игреш най-добрия си тенис, но успяваш да намериш начин да спечелиш. Точно това правят най-добрите“, допълни той.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!