След публикация на ИА Региона! Хора от цялата страна помагат на Крум от петричкото село Първомай

0

Граждани от цялата страна са готови да помогнат на Крум от петричкото село Първомай да събере непосилната сума от 120 хил.евро за протеза.
Новината на ИА Региона за кутията в помощ на средства за Крум ,който загуби единия си крак при трагичен инцидент , при който 18-годишният Георги Попстоянов го прегази, предизвика голям интерес сред читателите ни от цяла България.
Преди дни Ви информирахме, че млади хора от Благоевград са поставили кутия за дарение в негова помощ. Семейството има непосилната задача да събере 120 хил.евро за протеза това е цената, която е определена от клиника в Германия.
С ИА Региона се свърза Антоанета Тенева от Карлово, която е основател и ръководител на детски клуб „Родолюбие“. Дамата ще направи спектакъл в подкрепа на момчето. Като член на движение „Възраждане“ тя и нейните колеги също ще помогнат.
ИА Региона свърза А. Тенева с близките на Крум, след което тя ни информира, че Детски клуб „Родолюбие“ и Движение „Възраждане“ се включват в кампанията за набиране на средства за Крум от петричкото село Първомай.
Децата от клуба не за първи път се включват в благотворителни инициативи , за да помогнат на деца в нужда. Възпитанието на децата в съпричастност , доброта и любов е важна. От всички нас Родителите зависи каква щафета ще предадем на младото поколение.
Кутии за дарение ще бъдат поставени в община Карлово, община Сопот, Пазарджик, Казанлък, сподели А.Тенева.

ИА Региона благодари на Антоанета Тенева за съпричасността и готовността и да помага за благородната кауза.
Надяваме се и други наши читатели, които имат възможност да помогнат ,ние ще Ви свържем със семейството.

 

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!