/Видео/ След мача Радуканов изригна, пожела на съдията…

0

“Поздравявам отбора на Левски за победата и главния съдия. Да е жив и здрав и да продължава да се развива по същия начин. На терена и на скамейката на Левски ги хвана срам. Петият съдия е казал на част от играчите ми, че не знае какво е отсъдил Железов и че за първи път вижда такова нещо. Дойдохме, за да се борим, и до дузпата се справяхме. След гола пък домакините не знаеха къде се намират. Такава игра от моите момчета не бях виждал”, коментира Радуканов.
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов бе видимо афектиран след загубата с 0:3 от Левски на “Герена”. Специалистът бе крайно огорчен от съдийството на Валентин Железов, който при резултат 0:0 удари сериозно рамо на “сините”, след като отсъди смехотворна дузпа в тяхна полза. Радуканов изрази претенции и спрямо решението на арбитъра да покаже вт“Поздравявам отбора на Левски за победата и главния съдия. Да е жив и здрав и да продължава да се развива по същия начин. На терена и на скамейката на Левски ги хвана срам. Петият съдия е казал на част от играчите ми, че не знае какво е отсъдил Железов и че за първи път вижда такова нещо. Дойдохме, за да се борим, и до дузпата се справяхме. След гола пък домакините не знаеха къде се намират. Такава игра от моите момчета не бях виждал”, коментира Радуканов.ори жълт, респективно червен картон на Аймен Суда в средата на втората част.

“При нас ситуацията е много тежка. Опитвам се да повиша самочувствието на момчетата, но след такъв гол е трудно. Убива ги. Жалко е. Да, и при 0:0 на полувремето впоследствие Левски можеше да ни бие и с три, и с пет гола разлика. Беше ясно, че след като останахме с човек по-малко, е важно да не губим с голям резултат. Щом съдията е преценил, значи е имало червен картон на Суда. Той тази вечер взе само правилни решения”, иронично допълни още треньорът.
Първа лига
ЛЕВСКИ – ПИРИН 3:0

1:0 Роман Прохазка 21 д.
2:0 Жуниор Мапуку 48
3:0 Васил Панайотов 78

ЛЕВСКИ: 21. Митрев, 4. Горанов, 5. Ейлофсон, 8. Вутов, 10. Мапуку, 11. Белмонт, 13. Гомес, 15. Прохазка, 19. Цветкович, 28. Яблонски, 32. Обертан

ПИРИН: 22. Макенджиев, 10. Суда, 24. Костадинов, 15. Благов, 44. Хендерсън, 27. Ничев, 99. Кирилов, 3. Сандев, 19. Костов, 14. Николов, 18. Попев

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!