След дъжд качулка! Свикаха извънредно комисията по безопасност на движението в Община Благоевград

2

Комисия по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград

Комисия по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград. Преди минути приключи съвещанието, на което бяха обсъдени възможности за подобряване на мерките за сигурност на пътя и предотвратяването на инциденти, с фатален край. Начало на комисията бе заместник- кметът на община Благоевград по строителство и сигурност инж. Емилия Тунева. Комисията начерта допълнителни мерки за сигурност като поставянето на релефна маркировка на възлови участъци, обособяването на еднопосочни улици в Централна градска част и други. Към този момент пътната маркировка е подновена навсякъде в града, като непрекъснато се обновява, където е наложително.Тази година бе въведена двуцветна маркировка с надпис „Погледни“, за допълнително внимание от пешеходците. Комисията ще продължи своето заседание и утре, когато ще бъде съставен и Протокол от срещите, който ще обобщи допълните мерки за сигурност и безопасност на движението.
Община Благоевград апелира за внимание от страна както на водачите на превозни средства, така и на пешеходците. Нека всички спазват правилата за движение по пътищата, спазват ограниченията, за да бъдат избегнати инциденти с фатален край.
В края на месец ноември ИА РЕГИОНА писа за лошото състояние на маркировката.

Читатели сигнализират: Два месеца след ремонта пътната маркировка в Благоевград изтрита!

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. протест каза

  оставка на кмета , не си върши работата

  0

  0
 2. професора каза

  Кой, Киро Манов ли да реши проблема? Ми че той сега си има лични проблеми, ако уволнят от Кат съдения му син какво ше прави а? Проявете рабиране. Плюс това той си води детето на училище със служебната кола, няма опасност да го прегази кола.

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!