/Скандално видео/ Ето какво засне жена пред балкона й навръх Великден

0 2 102

Това е гледката от блок 277 в пловдивския кв. „Тракия“. Това продължава повече от 25 години.

Нагледахме се на тези сцени. Никой не взима под внимание случващото се всеки ден. Децата ни растат, гледайки от балконите и пейките пред блока ни ужасяващи сцени. Вече се дрогират и пред входа ни, когато вали дъжд. Питам се, докога, няма ли кой да помогне за тази ситуация? Този – в случая съвсем реторичен, въпрос задава очевидката, която е заснела видеото от по-долу, цитирана от TrafficNews.

Заснела го е от балкона си. Ей тъй, както си пие кафето и… „за разкош“ – въпросната гледка. И не – не става дума за дрoгирани или дрогиращи се в горичката до блока. А за удовлетворяващи страстите и сексуалния си нагон – при това обедно, пловдивчани.

Очевидно проститутка и клиентът й. „Излизам на задната тераса, пак тях гледам – там чакат и сводниците им. Трябва или да си зазидаме балконите, или държавата да им направи законни публични домове. Всички си взимат комисионата и всички се правят, че нищо не са видели. Това е нашата полиция, това е кметството в ЖР Тракия. Весели празници и нека и на нас ни е ВЕСЕЛО заедно с проститутките.“

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!