Абитуриенти щуряха на купон с Борис Дали и Дара в Симитли

0

Веселие, емоция, празнични усмивки и много изненади съпътстваха абитуриентския бал на завършващите в Симитли. Балната вечер беше най- големият празник за дванадесетокласниците, отлитащи от училището. А най- големите подаръци за всички празнуващи своето завършване направи кметът Апостол Апостолов. Специални гости, голям подарък от кмета, бяха поп-фолк изпълнителят Борис Дали и тийн идолката Дара. Танци, забавни игри с награди, прощални слова и песни, броене до 12 като за последно и много емоционални моменти не липсваха. Красиви, изящни, истински и неподправени, абитуриентите на Симитли празнуваха в ресторант „Пирин“ в Симитли и превърнаха деня в истински празник за обществеността в Симитли.

Репортерката на светското предаване „Папараци“ Елизабет Методиева се превъплъти във водеща на партито на абитуриентките в Симитли. Оркестър „Идоли“ не спираше да отправя поздрави към празнуващите своето завършване, както и към преподавателите, които 12 години са били неотлъчно до тях.

Празника на младостта и голямото начало в живота споделиха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, заместник кметът Евгения Георгиева, както и председателят на Общински съвет Симитли- Владимир Христов.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!