Сензация! ЦСКА ще играе в групите на УЕФА

0

ЦСКА има шанс да играе в Евротурнирите през турнира за Купата на България!

От 1 юли рекордьорът по титли в България ЦСКА ще трябва да играе в амтьорска В футболна група, но ако спечели Купата на България, има реалните шансове да атакува квотите за лига Европа.

В момента на щат в клуба са 98 души, в коитото влизат и футболистите. Новият силен човек по развитието на проекта ЦСКА Пламен Марков заяви, че щатът задължително ще бъде намален. На първо време клубът ще наеме автобус, за да може представителният отбор да се придвижва за лагери и мачове. Досегашният „златен“ автобус беше върнат на лизинговата компания. „В бъдеще ще се мисли за купуване на друг автобус“, заяви Марков. ЦСКА ще изпълни договора с „ Лото“ за доставка на екипировка и ще играе с нея през новия сезон, въпреки информацията за възможността да премине към „Адидас“. „Ще играем с червени екипи и с емблемата на ЦСКА. Ще има достатъчно екипировка за подготвителния период и официалните мачове“, заяви Пламен Марков.

Футболистите на ЦСКА, които имат в историята си полуфинали за КЕШ и КНК, ще направят всичко по силите си, за да възстановят позициите си и да атакуват Европа. Турнирът за Купата на България се явява една заявка за участие в Европейските турнири.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!