Сензационно! Нова извънредна сесия за онкоболницата! Д-р Георгиев се връща на шефския стол с голям компромис…

Извънредната сесия се свиква този понеделник!

1

Д-р Георгиев се връща като шеф на онкоболницата, това научи ИА Региона от свои доверени източници. Поради тази причина днес събота е насрочен спешно председателски съвет свикан незабавно от председателя Радослав Тасков.Това е прецедент в съботен почивен ден да се свиква председателски съвет.  Председателският съвет реши свиква се  извънредно заседание на Общински съвет Благоевград на 18 март 2019 г. /понеделник/ от 10.00 ч. в зала „22-ри септември“ . Съветниците трябва да гласуват
отменянето  на Решение № 37 по Протокол № 3 от извънредно заседание на Общински съвет Благоевград, проведено на 12.03.2019 година и отменя  на Заповед № 256- ЧР-Д/13.032.2019 година, на практика  ще бъде отменено решението за доктор Кондев  и ще бъде потвърдено такова ново за бившия шеф- д-р Георги Георгиев.
Д- р Георгиев е доказан специалист и отговорно върши своята работа през целия период на управлението. Друг е въпросът, че финансиране на болницата липсва това създаваше огромно напрежение и именно затова той подаде оставка.

С това свое действие показва, че е добър човек, че го е грижа за болницата и за състоянието на пациентите, които очакват своето лечение.

1
0
Други новини
1 Коментар
  1. Стоян каза

    Камбитов направи голям гаф с онкото.След всичките му паразии това май е нещото което ще му струва поста.

    4

    1

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!