Само за наши хора ли? Най-накрая Марияна Митова успя да стане директор на известна гимназия в Благоевград

Кандидат-съветник от листата на Радослав Тасков, наградена в надпреварата „Личност на годината“, пребори сериозна конкуренция

0

Временно изпълняващата длъжността директор на 11-то ОУ „Христо Ботев“ Марияна Митова е новият директор на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ в Благоевград.

Тя сяда на шефското място след спечелен конкурс.Мнозина обаче се питат дали конкурсът не е бил нагласен,тъй като тя е сред напористите активисти на ГЕРБ.

Преди години Марияна Митова бе кандидат за общински съветник от листата на Радослав Тасков под номер 8,но не можа да влезе в ОбС. Тази година тя получи и награда от Община Благоевград от конкурса „Личност на годината“ в категорията „Образование“ .

За признателността и се отблагодаряват щедро с разни награди от „Личност на годината“ до „Любим учител“. Изненадващо през 2016 тя се отказва от конкурса в Математическата гимназия , защото два дни преди това я назначават за вр.и.д. директор на ХІ ОУ на мястото на уволнения Валери Смиленов.

Запознати коментират, че се очакват нови рокади в 11 ОУ, където ще бъде върнат на ръководния пост Валери Смиленов.

Към днешната дата се оказва , че Марияна Митова е показала най-добри знания и подготовка сред кандидатите за шефското мястото в Строителния и печели конкурса с най-много точки.

Митова наследява на поста управляващата от три години инж. Евтимка Митова, която отговаря на условията за пенсиониране.

Така след няколко опита да е директор учителката вече може да се похвали с нова постоянна длъжност.
Поредна благодарност ли е това за заслугите, които има, или отново сме свидетели на назначаването на наши хора, отворете си сами…

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!