Романтика! Седмица преди Свети Валентин Алекс и Дани Петканови в столицата на любовта

0 1 277
0
0

Седмица преди празника на любовта Свети Валентин благоевградската красавица Алекс  и съпругът и Дани Петканов се отдадоха на романтична почивка във Франция. Скандалната двойка Алекс и Дани Петканови не спират да пътешестват из света. След като си направиха зимно море в топ дестинация Дубайя, сега се запътиха към  сърцето на Европа.  Първа спирка от новата екскурзия е град Париж -известен като столицата на любовта. Поводът на посещението е и премиерата на хитовия филм  „50 нюанса освободени“ , на който двойката присъства. Видимо в добро настроение двойката позира за снимка пред символа на Париж – Айфеловата кула.
А лудият репортер Даниел не се стърпя и пусна фотоса в социалната мрежа с описание:
„50 нюанса освободени“ се води романтичен филм, само защото мъжът е милиардер. Ако живееше в панелка в Люлин щеше да е епизод от „Съдби на кръстопът“
Що за трън му е софийският квартал „Люлин“ на Дани Петконов та все го споменава в постовете, питат потребителите на фейса. Нима там не живият млади влюбени хора, които могат да си позволят да отидат на почивка в Париж. Славата замая благоевградския зет много бързо, откъде тръгна, докъде стигна, от „Люлин“ до Париж точно казано.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!