Рокада: Досегашен зам. министър от Пиринско поема управлението на транспортното министерство!

0

Санданчанинът А.Моналев  бивш депутат от ГЕРБ и бивш зам. министър на икономиката оглави транспортното. Това съобщиха преди минути от пресцентъра на МС.
.Главният секретар на МВР Младен Маринов поема вътрешното министерство, а депутатката Петя Аврамова от ГЕРБ застава на кормилото на регионалното ведомство.

Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък. Имаме мнозинство да бъдат подкрепени и трите. Това каза в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов след Коалиционен съвет ГЕРБ- „Обединени патриоти“.

„Не можем да кажем, че имат вина за съответната катастрофа, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило“, обяви той. „Другият понеделник в 10.00 часа отново ще се съберем, пише блиц. Тъй като един от упреците е, че Коалиционният съвет не се събира редовно“, посочи Бойко Борисов.

„В споразумението пише, че назначаването на нови министри трябва да се съгласува“, уточни премиерът. „Радостно за мен е, че всички колеги дават добра оценка за министрите и за свършеното от тях“, заяви Бойко Борисов. „Колкото и да е широка фразата политическа отговорност – тя трябва да се понесе“, каза още той.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!