Родители изригнаха: Изпълни ли си обещанията директорката Даниела Пърличкова или изпълнява само нечии поръчки!?

4

Директорката на Детска градина „Синчец“ Даниела Пърличкова тръби на ляво и надясно, че сградният фонд е в много добро състояние, а липсват елементарни неща за децата, оплакаха се група родители, чиито деца посещават детското заведение, което се намира в квартал “Грамада“ в Благоевград.

Според твърденията им в началото на учебната година са отпуснати доста пари за подобряване на ремонтните дейности, а всъщност много малко неща са били ремонтирани. Според тях, Пърличкова е била назначение на зам.кметицата Христина Шопова и правила всичко възможно да изпълнява нейните поръчки, независимо дали са били обосновани или не.

Най -голямо впечатление на родителите им направило, че изобщо не се е помислило за подмяна на съоръженията в двора на градината, като голяма част от тях са доста стари и опасни.

„Вижте, там има една къщичка и тя  е от бабино време. Беседката пък  от време оно. Оградата на много места е счупена и изкривена и няма кой да я оправи. Уж се отпускат пари за ремонти, а не се знае къде потъват те?“, възмущават се недоволните родители и обясняват, че ремонтните дейности били планирани още в началото на миналата календарна година.

Преди време директорката Даниела Пърличкова обяснила, че се предвиждало да бъде обновена фасадната част на детската градина, а в  двора да бъдат монтирани нови уреди, като старите да бъдат освежени и пребоядисани.

Изпълни ли си обещанията директорката Даниела Пърличкова или всичко остава само на думи, дали е подменен балатумът и са извършени шпакловки по таваните“, питат се родителите.

Според тях в ДГ “Синчец“ условията за децата трябва да бъдат много добри и да има необходим брой специалисти, които да отглеждат с любов 160-те деца, които посещават детското заведение.

0
0
Други новини
4 Коментара
 1. Анна Смукова каза

  Това прилича на концлагер, недопустимо е! Директорката е неспособна, неадекватна и няма представа от задълженията и отговорностите на поста, който заема! Е това не пречи да взима добра заплата!!!

  0

  0
 2. Анелия каза

  Тази не става за директор, който и да я е назначил вече вижда резултатите от некадърното управление на детската градина. То това не е за всеки.

  0

  0
 3. Дългите гащи каза

  Е тук подчинените госпожи от селата и приятелките на въпросната директорка не са се включили с подмазване и защита. Бива ли такова нещо?

  0

  0
 4. За истината каза

  По-нагласена, по-гнусна и по-елементарна статия не бях чела! Скалъпен текст, хвърлени думи без никакъв смисъл и доказателство. Къде ви е морала и знаете ли смисъла на тази дума? Ми то нали сме “демокрация”, всеки може да си измисли всичко срещу всеки, защо не? Докато интригите, злобата, лъжата и корупцията властват над нас винаги ще сме на дъното! Бай Ганьо май никога няма да си отиде от нас…Или как беше приказката – “…важното е на Вуте да му е зле”.
  Адмирации към г-жа Пърличкова, нейния труд и професионализъм!
  Научете се да уважавате, а не да само да плюете. Това, което показваме на децата си, в това ще се превърнат и те. И за Бога, не всичко е интереси на тоя свят!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!