Рекет! Изнудват милионера Румен Пеовски от Покровник да раздели печалбата

0 3 721

Тотомилионерът Румен Пеовски от Покровник е подложен на системен тормоз. Причината за това са исканията на  Коце Малкия и Боздако да раздели с тях печалбата си от тотото. Двамата твърдят, че са му дали 60 ст. за печелившия фиш и сега настояват да получат половината от печалбата- 830 000 лева.

Румен Пеовски се видял в чудо и не знаел какво да направи. Първо пуснал жалба до полицията, като подробно описал исканията на Коце Малкия и Боздако. За по-сигурно си наел и адвокат, на който подробно разказал за системния тормоз.

Според запознати Коце Малкия и Боздако са добри познайници на полицията, тъй като са от крими контингента. Според думите на Румен двамата са му били познати, не са му давали никакви пари за фиша.

Както ИА Региона писа преди месеци 56-годишният Румен Пеовски от село Покровник бе късметлията пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тото пункта в благоевградския квартал „Струмско“ .Джакпотът в играта 6 от 42 на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 се падна на „Пео“, който познават благоевградчани с щастливите числа 5, 12, 16, 24, 32, 42 .

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!