Редовно заседание на ОбС Благоевград този петък,ето какво ще се обсъжда…

0

На предстоящото заседание на местния парламент като първа точка е залегнало предложението относно приемане на бюджетна прогноза за периода 2019-2021 година на постъпленията от местни приходи и на разходите на местни дейности.

Местните парламентаристи се очаква да предоставят права на Кмета на общината да издаде нов Запис на заповед за авансово плащане по проект „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия“, по Приоритетна ос 3 „Регионална образователна инфраструктура“, по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.

Общинските съветници ще разгледат предложения относно актуализирания на списъка на общински жилищен фонд на Община Благоевград за 2018 година, както и относно изтичане срока на договора за възлагане управлението на две общински дружества- „Паркинги и гаражи- Благоевград” ЕООД и „Пазари” ЕООД- Благоевград.

Като последна точка в дневния ред на предстоящата редовна сесия е включено Предложение от групата на БСП за създаване на временна комисия за обследване и контрол върху изпълнението на реконструкцията на площадното, подплощадното пространство и фонтаните, художествено осветление в централна градска част между сградите на Общинска администрация- Благоевград, Регионална здравна инспекция, сградата на АУБ и хотел „Ален мак”.

Предложенията, включени в дневния ред на предстоящото заседание, са разгледани от постоянните комисиите към местния парламент. Предложеният дневен ред беше одобрен днес и от Председателския съвет към ОбС – Благоевград.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!