Разкрития! Коя е причината за скандалите и честите промени в екипа на Камбитов?

2

Честите немотивирани  промени в ръководния екип на Камбитов водят до разклащане на устоите и съмнения за нестабилност. Ръководството на общината в Благоевград  явно се задъхва да намери качествени управленци, които да държат кормилото за дълго време.

Зам.кметът по строителството и сигурността Антоанета Робева напусна поста  преди три години след редица неуредици. Точно година преди това оставка подаде и Стоян Благоев, предшественикът й на този пост.

Запознати коментират, че Благоев бил изолиран в ъгъла и  напуснал след натиск, тъй като не бил съгласен да разписва поднесените му формуляри.

Зам.кметът Валери Смиленов, лично поканен в екипа от Камбитов, също не се задържа дълго на ръководния пост. Говори се че той напуснал топлото място след  скандали около различни назначения спуснати отгоре с които не бил съгласен.

Стигаме до зам.-кмета по строителство и сигурността Янко ЯнковТой пък  подаде стратегически оставка след скандали около санирането и падналото скеле на централен блок. Публична тайна е,че Камбитов и Янков са близки приятели, кметът му е кум. Говори се, че сега Янков изгражда голяма сграда около старата автогара „Кончето“, въпреки че на документи не фигурира  неговото име.

Друг пример е свързан с финансиската Румяна Зъкова, на която  Камбитов разчиташе дълго време, сега обаче тя  е в тотална изолация… Възможно е да знае много и да  не се раздрънка я държат.

Интересно е защо се задържа главният архитект Васил Тинчев!? Вероятно тъй като дълго време е бил в изолация, ползвали са му подписа само за одобрение, тъй като той е единственият, който дава разрешение за вдигането на различни строителни обекти в общината. Тинчев е на път да бъде отстранен след  като избухна скандалът за имота в парк „Бачиново“, където  той не е съгласен да се застроява и в експертен съвет си е дал мнението ,както и в задания, че трябва да остане зелена площ.

 Всяка подмяна и смяна на ръководни лица  в общинска администрация  е съпроводена с много тежки сътресения. Били сме свидетели на много смени в ръководния екип на общината в Благоевград, няма да споменаваме рокадите по другите отдели.

Неудобните са отстранявани и на тяхно място идват млади и неопитни, които няма кой да ги обучи, защото опитните вече са отстранени. Преди време напуснаха Живко Качев, Петър Калпачки, Стела Лишкова, Борислав Тодоров, единственият друг архитект освен Тинчев, Георги Тодоров, Стоимен Иванов, Спас Колев и много други напуснаха общинската си служба  по собствено желание, в знак на несъгласие, вероятно и по принуда.

Всичко това се отразява сериозно на работата на институцията. Може ли да се направи важна рокада без тежката дума на Камбитов!? Въпросът е риторичен!

Очаквайте скоро как се управлява община Благоевград, какви назначения се правят, какви са роднинските връзки и кои дами са в основата на всичко…

 

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. Тошев каза

  Абе, „РЕГИОНА“ , само с глупости се занимавате

  0

  0
 2. Георги ,каза каза

  Ей какви сте лъжци не е истина !!

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!