Разделиха Дани и Алекс! Богданска през сълзи: „Не можете да ни го причините…“

0 2 007
0
0

Трима съквартиранти напуснаха VIP Brother, преди да стане ясен победителят утре вечер. Осмо и седмо място заеха Сашка Апетита и Енджи Касабие, а третият напуснал предизвика леки истерични нотки в шоуто.

Зрителите решиха това да бъде Дани Петканов, а съпругата му Алекс се опита неуспешно да пророни сълзи, посочи днесбг.  „Не, защо ми го взимате? Не можете да ни го причините…“, провикна се с фалцет моделката. Дани пък се опита да я успокои и обеща да я чака в петък на финала. В крайна сметка двамата няма да бъдат само два дни.

Иначе Богданска заяви по-рано в пряк ефир, че е готова да се лиши от кариерата си и да роди дете на Петканов, с което отговори на десетките съмнения, че сватбата им в шоуто е била истинска. Тя изрази увереност, че ще получи подкрепа и от майка си за съдбовното решение да се омъжи за Лудия репортер.

„Майка ми е учителка по история и география, баща ми е пенсионер. Те са скромни хора. Още преди да вляза ме помолиха по никакъв повод да не ги замесвам във формата и мисля, че е редно да уважа желанието им“. Така пък коментира Даниел факта, че родителите му не пристигнаха в шоуто да дадат своята подкрепа.

Към финала продължават спряганият за победител Тото, Александра Богданска, Джулиана, Мегз и Маргарита Хранова.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!