Радуканов за загубата на Пирин: Това са ни възможностите, в живота и във футбола всичко е възможно

0

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов изрази своите впечатления след тежката загуба на тима си в гостуването на Славия. “Орлетата” отстъпиха с 1:3 на отбора от столицата, а специалистът изтъкна като причина за слабата игра лошото психическо състояние на футболистите си.

“Поздравявам отбора на Славия с победата. Те я желаеха повече и я постигнаха. Точно от това се опасявах най-много. Получихме срив след загубата от ЦСКА. Ще видим докъде ще я докараме. Нека мислим за утрешния ден. Пуснете си песента на Слави Трифонов “Няма такава държава”. Имаме още шест мача. Това са ни възможностите. В живота и във футбола всичко е възможно. Ще се надиграваме с всеки още от следващия кръг. Опитвам се да работя с футболистите, с които разполагам. Работим в тежки условия и знаете каква е ситуацията при нас, пише спортал. Няма как да съм недоволен от своите футболисти. Само в Пирин и в Локомотив (Пд) положението е такова. Другите отбори са в много добро финансово състояние. Много неща можеха да са по различен начин, ако бяхме добре финансово.

През зимата си тръгнаха четирима основни състезатели. Друго е да имаш финансови възможности. Не може да искаш да правиш чудеса, но ще продължаваме да работим. Първенството свършва на 23-ти май. Дано я докараме дотогава. Животът може да ти предложи доста неща. Не се срамувам от това, което правим с колегите. Имаме скромни качества, но все пак се държим равностойно с отборите от първата осмица. Преди този двубой имахме най-добрата защита заедно с отбора на Берое”, коментира Радуканов.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!