Първа джендър сватба: Двойката мечтае да има дете, ще бъдат мама 1 и мама 2!

0 9 753

Нежната двойка Диляна и Вяра се врекоха във вечна вярност пред семейство и приятели на скромно празненство.
Лесбовенчавката се състоя преди дни в дунавската столица Русе. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. Те са категорични, че празничният ден е бил истинска сватба. Сред гостите са техните най-близки приятели, семействата им, както и други хомосексуални двойки.
На венчавката 41-годишната Вяра е с бял костюм, а 25-годишната Диляна е облечена с ефирна бяла рокля. След официалната част Вяра смени сакото на костюма с официален елек, за да може свободно да продължи веселбата.

Двойката не пропусна да си пусне снимки от специалния ден, на които ясно личи щастието и любовта помежду им, пише българия днес. Не липсват й запечатани моменти от първата официална целувка като новоизлюпено семейство.
Преди време момичетата категорично заявиха, че нито сексуалността им, нито разликата във възрастта им ги притеснява. Те са убедени, че след бракосъчетанието са готови да разраснат семейството си и да имат собствено дете.

„По-добре две добри майки, отколкото един лош баща“, категорични са и двете. Диляна ще бъде майката. Тя ходи на ин витро процедури, но до този момент има два неуспешни опита да зачене. Семейството е категорично, че няма да възпитават детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.
За предишните си връзки Диляна споделя, че е имала сериозен приятел, но и духовно, и сексуално й харесва да е повече с жена. Според нея мъжете не се стараели достатъчно и с жена е много по-вълнуващо.
Диляна не е единствената в семейството, която има хомосексуални взаимоотношения с човек от същия пол. Доведената й сестра също има взаимоотношения с жена, а 70-годишната им леля от 50 г. живее на семейни начела с друга дама.
Вяра твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете.

Любовта между двете пламва преди няколко години. Диляна работила в чужбина и се запознават с Вяра от социалните мрежи. Още тогава е наясно със сексуалната си ориентация. Вяра също не крие, че харесва жени. Двете поддържат комуникация близо 8 месеца във фейсбук. Накрая когато Диляна се връща у нас, двете се срещат.
Двете дами разказват, че са преминали през различни житейски проблеми, за да открият любовта си. Мечтата им е да имат дете, което да бъде отгледано не от майка и баща, а от две любящи жени – мама 1 и мама 2.
41-годишната Вяра била по-смелата във връзката им и първа се решила на голямата крачка – да предложи брак на Диляна. Преди повече от година дава годежен пръстен на красивата си половинка, защото е убедена, че тя е любовта на живота й. Наскоро й подарява още един годежен пръстен, за да потвърди любовта си.

Първата официална целувка между Диляна и Вяра

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!