Пълна промяна! 31-г. Стоян Терзийски от Благоевград: Не можех да се наведа да си вържа обувките, отслабнах с 97 килограма и имам различно мислене

0 14 083
0
0

31-годишният Стоян Терзийски от Благоевград се чувства перфектно след като наложи волята си и се преобрази тотално като отслабна с 97 килограма за една година и половина.
Както ИА Региона писа младият мъж от квартал „Струмско“ се подложи на ред лишения и постигна невероятен успех с килограмите. Преди да премине към здравословното хранене кантарът показвал над 190 кг.

Ето какво споделя той след преобразяването си:

„ Искам да разкажа малко повече за себе си, преди да настъпи промяната. По това време бях 190 кг. не изглеждах и не се чувствах добре,сутрин се събуждах недоспал,смазан. Нямах никакво самочувствие,не можех да правя елементарни неща, като например да се наведа да си вържа обувките или пък да си закупя дрехата която ми харесва,не можех да карам кола защото не се събирах на шофьорското място,не можех да дишам нормално,заспивах докато седя…Всичкото това нещо ме смазваше, но в края на 2016 г. чудото за мен започна! Запознах се клуба за здравословно хранене,с треньора с групата и сега година и половина по късно съм с -97 кг. Коренно различно мислене,разбиране на живота,визия,отношение към себе си и хората! Благодаря на клуба, треньора,групата,за подкрепата която ми оказаха и продължават да ми оказват“!

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!