Пълна промяна! Млад благоевградчанин отслабна с 86 кг за една година

0

31-годишният Стоян Терзийски от Благоевград наложи волята си и се преобрази тотално като отслабна с 86 килограма за една година.
Младият мъж от квартал „Струмско“ се подложи на ред лишения и постигна невероятен успех с килограмите. Преди да премине към здравословното хранене кантарът показвал над 200 кг.

Ето какво сподели Стоян Терзийски:
„Изключително съм благодарен и развълнуван за промяната ми през последната година! Много съм развълнувам и искам да споделя този радостен момент с всички вас.През последните 5-7 години изглеждах по начина по който съм на лявата снимка,теглото ми варираше около и над 200 кг.а аз не успявах да заситя бездната в себе си. Ще се въздържа от детайлите за храненето ми, защото ще отнеме много време.
Преди около година моя приятел Венцислав Грозданов почти насила ме заведе в клуба по здравословно хранене в моя роден град Благоевград.Тогава се запознах с моя треньор Надя Карамфилова и нямах никаква идея каква промяна ми предстой в следващата година.
Ето именно оттук идва вълнението ми че през последната година освен,че промених хранителните си навици съм с -86 килограма.Tова промени тотално живота ми“!

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!