Пророчица прогнозира : Бойко Борисов да си ходи.Ще дойдат образовани и честни хора, те ще изправят на крака държавата

0

Преди близо месец предрекох, че в България започват промени, а на есен ще бушува политически тайфун. Казах още, че процесът ще започне през юни с оставки. Казах го. Така и стана. Това са думи на пророчицата от Димитровград Стоянка Митева.

Медиите я наричат „ясновидката на елита“. Причината е, че много политици, министри и известни българи я търсят за съвет и предскаване на бъдещето. Тя обаче смята, че е най-полезна с диагнозите на различни болести, когато при нея отиват обикновени хора с болките си, пише фрог нюз.

Оставката на социалния министър е само начало. Борисов го върна на работа, но това няма да реши нищо. Кадровите проблеми на премиера и досега създаваха проблеми, но вече идват драмите. Оградил се е с бездарни и алчни хора, които са станали емблема на управлението, начело с него, – категорична е Митева.

Трагедията със загиналите пилоти не е изненада, защото в армията има повече генерали, отколкото войска. Някой се е подписал преди полета, че хеликоптерът е изправен, нали? Колко са истинските професионалисти останали в армията и конкретно във ВВС? Добре познавам проблемите, защото член на семейството ми от години служи в авиацията. Кадърните ги махат или мачкат, за да назначават свои хора и послушковци.

Същото е в МВР, където главният секретар се крие зад министъра за провалите и двойното убийство в Ботевград. И двамата трябва да си тръгнат веднага, защото ще станат още по-неприятни неща…

Хората не се вдигат на бунт, защото са уплашени, финансово загробени, а много от тях са и болни. Търсят ме млади българи, които би трябвало да кипят от ентусиазъм и енергия. Ама не – отчаяни са и се разболяват. Болно управление – болна нация. Това не са приказки, а самата истина.

Митева разказва за изчезнали хора, които роднини издирват месеци и години, а държавата нехае. Някои от изчезналите са се удавили, други са избягали някъде, но не са малко и физически ликвидираните. В България за смешни пари се поръчват побоища, изнасилвания, обири, кражби и убийства. Полицията не може да се справи и повечето случаи не се огласяват. Близките няма къде да се оплачат, да потърсят помощ. И отиват при екстрасенси, гадатели, много от които нямат истински способности и заблуждават хората. Истински са Ванга, Слава Севрюкова, Вера Кочовска и още неколцина. Те наистина са енергийната мощ на България, бранят я дори от отвъдното, смята Стоянка Митева.

Имаме генерали, а нямаме вече армия. Пълно е с професори по какво ли не, а неграмотните са навсякъде. Наливат се милиони за образованието на циганите, ама те не обичат да учат и да работят. Това са все проблеми на държавата и на всички българи. Положението трябва да се промени из корен! Бойко Борисов да си взима чантичката и да си ходи. Десет години стигат. Видяхме какво направи. Забогатяха само тия край него. Да си ходи! Ще дойдат образовани и честни хора, те ще изправят на крака държавата, прогнозира димитровградската пророчица.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!