Продължава да се протака! Набил ли е Дани Златков млад благоевградчанин…

0

Пълно фиаско се оказа боят между благоевградския  Роналдо Даниел Златков и Оливер Златков, който е рекордьор за „Гинес”. Районната прокуратура в Благоевград все още не е намерила достатъчно доказателства, че футболистът е пребил спортиста, както се твърди.

Двамата се сбиха по-рано тази година пред дискотека, а на мелето присъства и съпругата на Златков, която безуспешно се опитвала да ги озапти. На записите от боя се вижда, че двамата се бият, но не е ясно, кой е започнал първи и какво е провокирало побоя помежду им.

Оливер твърди, че е губил съзнание и е преживял тежки травми, заради които е лежал в хирургията в Благоевград.

От прокуратурата все още разследват случая, но са установили само леки телесни повреди и при двете страни на конфликта. Свидетел, който е и първи приятел на Оливер, споделя, че той е губил съзнание, което говори за нанасяне на средна телесна повреда.

В същото време вещите лица не са установили такива наранявания, а и самият Даниел Златков също е пострадал, пише „България днес”.

Футболистът твърди, че дори е забравил за случая, но се радва, че нещата започват да се изяснят. „Всичко беше много болезнено за семейството ми. Ситуацията бе силно изкривена дори и в национален ефир”, твърди още Златков.

От болничната си стая Оливер Златков твърди, че е бил удрян „със садистична жестокост”. Той е откаран от охраната на заведението в болница, където е лекуван.

„За първи път го срещнах, пише хот арена. Попитах го само дали е той наистина и той ми каза „Да” и попита „Проблем ли има?”. Засмях се и той неочаквано ми се нахвърли с юмруци”, гласи версията на Оливер.

В същото време Даниел Златков отрича да го е удрял толкова силно,пише hotarena. Ако Оливер реши да го съди, може сам да се окаже ответник в дело за клевета.

„И двамата скачат един върху друг. Вижда се как пострадалият се изправя и също нанася удари. Има и удари с крак”, обясняват разследващите, но не могат да кажат кой е започнал борбата.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!