Прогнозата на ИА Региона стана факт! Калин Терзийски от РЗС се изправя на балотаж срещу Георги Георгиев от ГЕРБ

0 3 212

С 12 гласа „за“ Георги Георгиев от ГЕРБ се изправя срещу Кални Терзийски от РЗС, който получи 7 гласа „за“ председателския пост в ОбС Сандански. Прогнозата на ИА Региона, че ще има балотаж стана факт. Третият претендент Георги Батев от „Движение21“ получи едва 6 гласа. Предстои втори тур, всеки от общинските съветници ще даде отново  своя вот . Междувременно стана ясно, че петима съветници няма да се включат в гласуването.

Преди гласуването лидерът на РЗС Яне Янев представи кандидата за поста от тяхната пария. Той обясни, че Калин Терзийски е уравновесен , диалогичен и човек, който би могъл в трудни моменти да намери правилното решение. Терзийски е работил като управител и собственик на фирми, анализатор в банки в това число и банково служител в кредитна администрация. Калин Терзийски има нужните качества да оглави общинския съвет в Сандански, защото чрез неговата кандидатура ще се носи „политическа отговорност“.
Другият кандидат от ГЕРБ Георги Георгиев беше представен като бизнесмен собственик на винарна и отговорен човек. Работил е като изпълнителен директор в медиите.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!