Пробвайте: 6 тайни на азиатките за здраво и стегнато тяло

0 1 020

Известно е, че азиатките, особено японките, се отличават с хармоничния си живот. Понякога е трудно да се направи разлика между една застаряваща жена от Япония от тийнейджърка. В какво се крие тайната им?

На първо място, японките обръщат внимание на диетата си. Те практически не ядат мазна храна, особено месо. В по-голямата част японски консумират ориз, риба, зеле, морски водорасли и зелен чай.

На второ място, те обръщат специално внимание на готвенето. Най-често в Япония се готви на пара или на скара, използвайки полезни масла. Освен това винаги избират само за най-пресните продукти.

Части от японските ястия са много по-скромни от европейските. Те ядат малко, но често, като така не преяждат и винаги остават сити.

Четвърто, дамите от Япония смятат закуската за най-важното хранене за деня. Това е първият прием на храна на големи порции за тях. Най-често те консумират омлет, риба, тофу, водорасли или ориз.

Вместо хляб, японките предпочитат да ядат ориз. Това е основното ястие, което перфектно засища.

Разбира се, храненето завършва с десерт. Но за разлика от повечето националности, нежният пол в Япония не предпочита бисквити и сладкиши. Те ядат плодове, които са много по-полезни, съдейки по това как изглеждат./ Zdrave.to

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!