Президентът Росен Плевнелиев дойде в Благоевград за 45-годишнината на Математическата гимназия

1

Президентът Росен Плевнелиев дойде в Благоевград за 45-годишнината от създаването на Природо-математическата гимназия „Акад. С. Корольов“, в Благоевград. Той се срещна с бивши учители, съученици и приятели.

Ето какво сподели Росен Плевнелиев преди да влезе в зала „22-ри септември“ , където се проведе тържеството.

„Много се радвам винаги, когато мога да се завърна тук в любимия Благоевград. За мен днес е един много специален ден, в който мога да стисна ръката на моите съученици и приятели.

Искам да им целуна ръцете и да им благодаря, защото те са това, което искаме цяла България“, заяви Плевнелиев.

По-късно добави, че е бил инвеститор без да е бил такъв, бил е един от най-успешните министри, както че е бил и на ти с обществените поръчки без да учил за това.

„Това което ми помогна и аз имам самочувствието да съм успешен е подходът, на който бях научен, научен съм да не се плаша от новостите“, сподели още Плевнелиев.

В зала „22 Септември“ се проведе среща на поколенията, на която събраха на едно място всички бивши и настоящи учители и ученици.

Малко по-късно – от 18.30 часа, в зала „П. Яворов“ е предвидено да се проведе тържествен концерт, посветен на юбилея на елитната гимназия.

 

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Правопис каза

    „…. бе предвидено….“ е минало несвършено време, правилният израз е: “ Е ПРЕДВИДЕНО“!!! Моля Ви, научете се да пишете! Поне го поправете, „ЖУРНАЛИСТИТЕЕЕЕЕ“

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!