Представят „Моята безгранична любов …” на камерна сцена в Благоевград

0 742
0
0

Представят днес последното представление за сезона в благоевградски театър, а именно спектакъла „Моята безгранична любов …” по Л.Герш на камерна сцена „Владимир Давчев” . То е предвидено за 19:00ч., на камерна сцена.

След своята премиера, която се състоя в края на април, представлението се превърна в най – търсеното заглавие на каса, а всяка среща с публиката е незабравима. Поради големия зрителски интерес към „Моята безгранична любов … ” благоевградският театър добави допълнителни дати през юли.
Дебютиращите актьори Гергана Цакова и Аладин Алиибрахим застават на границата между тъжното и смешното в ролята на Жил Тънър и Дон Бъкър. Силната любов, която пламва между тях поставя на изпитание житейската им зрялост, както и степента на свободата, която са способни да понесат. Ще предпочетат ли да са НЕнаранени техните персонажи или ще позволят да бъдат обичани!?

„Аз не се съжалявам! Не ме съжалявай и ти! Ако искаш, застани до мен срещу тази бяла врата и нека помълчим преди да я отворим… Дори да не намерим ключа, ние трябва да опитаме – желанието ще ни стигне! Към тебе води тя, към мене води тя – вратата, към другия, врата към другото, където в равновесие от вземане и даване ще сме си нужни. Аз имам свободата да се влюбвам и да избирам своите окови от задължения и отговорности. Да преобразявам и да ме преобразяват. А ако искаш някога да си заминеш, просто затвори вратата към своята душа. Няма да те съдя, че ме нараняваш, защото знам, че ме обичаш, но търсиш своята свобода … „

Сценичният вариант и постановката са дело на Александър Галперин, а сценографията на Антония Попова.

Участват: Аладин Алиибрахим (дебют), Гергана Цакова (дебют), Албена Чобанова, Симеон Тодоров

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!