Предизборната кампания на Камбитов започна, първо ще мие улици и градинки

5

Местните избори за някои може да се виждат далече, но за други са съвсем близо и даже поставиха старт на предизборната кампания в Благоевград.

Атакуването на обществеността с евтини пиар новини е в пълен ход от вчера. И то само с каква новина: „По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов започна поетапното измиване на улиците в града“.

Е, това е едно от задълженията на кметската управа, да се грижи за почистването и миенето на улиците в областния град. А дали е нужно новината да се разпространява по всички медии е друг въпрос, се възмущават граждани.

„Като няма с какво да се похвалят, ще се похвалят с миенето на улиците.Четири години хората чакаха да се измият улиците.Знае се,че сега ще ги измият и пак отново ще станат същите“, коментират граждани и допълват, че това е основно задължение, а трябва да се търсят инвеститори и да се мисли за откриването на нови работни места.

А много е вероятно следващият път миенето да бъде точно преди изборите, за да видят гражданите чист и свеж Благоевград та , за няколко дни та да не объркат бюлетината.

„Миенето на улиците е една от основните мерки, заложени в Програмата за намаляване на вредните емисии в атмосферния въздух на фини прахови частици и полициклични ароматни въглеводороди на територията на Община Благоевград“, пише в съобщението от общината.

Да, това безспорно е една от мерките за намаляване на вредните емисии, но едва ли от нея ще се намалят фините прахови частици само с няколко измивания, като през изминалите два зимни месеца Благоевград беше в челната класация по мръсен въздух на равно с най-мръсните градове в страната.

Камбитов е запретнал ръкави и за него предстоящите евроизбори са тест за местните избори,те ще са и гарант за това, каква е подкрепата на ГЕРБ в Благоевград, което ще гарантира следващ мандат на Камбитов. Благоевградчани са наясно,че гласувайки за ГЕРБ в Благоевград на предстоящите евроизбори реално подкрепят Камбитов за трети мандат.

Но, както се казва в една поговорка, народът решава тежката дума.

 

 

 

 

 

3
1
Други новини
5 Коментара
 1. Избори каза

  Колко жалко е да напишеш тези редове, горните, не бих го нарекла статия, даже няма и с какво да се оприличи, просто е жалко

  1

  21
 2. гражданини каза

  Жалко е за калинките в общината, за Шопова к…..та , методиева и други подобни. Правите си пиар на гърба на хората

  16

  0
 3. гражданин каза

  И да ги мие и да не, гражданите на есен ще го измият,към Бояна

  11

  0
 4. До избори каза

  Г-жо Шопова-Спасова-може би Камбитова, може би не ,спрете да лижете всичко,което намерите по Камбитов и около него заради личните ви облаги. Скоро ,много скоро ще пътувате,към Сливен

  31

  0
 5. главен редактор каза

  Роли, научи се да пишеш моето момиче.

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!