Предизборен тиймбилдинг! Камбитов стяга редиците като кани общинари на обучение…

Раздор в ОбС лишава съветниците от проявата

1

Местните парламентаристи в Благоевград са наказани и няма да се включат в традиционния тиймбилдинг на Община Благоевград. На предварителни запитвания дали ще участват те масово отказвали и реално така не могли да се съберат и 15 души.

Групата на опозиционерите в ОбС набъбна доста напоследък, сформира се ядро от доста силна опозиция, която наброява над 15 души, които също отсвириха проявата. Опозиционерите обмислят действията си непрекъснато, за да бъдат последователни.

А пък и от мнозинството и предишни години пропускали обучението.Голяма част от съветниците от ГЕРБ и групата на Радослав Тасков също не уважавали събитието.

За дните петък, събота и неделя 19, 20 и 21 октомври е предвидено обучение за служители на общинска администрация в Благоевград. В него ще се включат кмета Атанас Камбитов, заместниците му и кметовете на селата в общината.

Най-вероятно градоначалникът събира служителите си с цел да ги нахъса за предстоящите избори. По този начин един куршум ще удари два заека, или подготовката ще бъде за европейските и местните избори догодина.

Ясно е, че общинските съветници в Благоевград получават наказателна точка и няма да се включат , най-вероятно покана има само председателя Радослав Тасков.

По традиция обучението е предвидено да бъде в общинския хотел „Арена“ в град Самоков,където ще се състои за шеста поредна година.А каква е ползата от него и колко пари се отпускат за това е друга тема.

Припомняме, че много от съветниците миналата година не отидоха на тиймбилдинга, въпреки че получиха покана.

Скоро наближават  банкетите на общината и на общински съвет, на които ще видим кои ще бъдат поканени и кои не, а какво ще се случи ще разберем…

 

 

 

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. Колега каза

    При мама кажа в банята за да му се отблагодари кмета за послушанието или при езереца , пак по дата причина или и на двамата ще се напълнят гушките за отплата

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!