По традиция: Със зурни и тъпани абитуриенти сюрпризираха кмет

0 3 365
0
0

Абитуриентите на Симитли сюрпризираха кмета на общината Апостол Апостолов и учителите си с традиционната си серенада. Вечерта в деня, в който младите надежди чуха последния училищен звънец, изненадаха кмета и своите преподаватели, като седнаха на обща трапеза като равни.

Абитуриентите изказаха своето благодаря за грижите, които полагат Апостолов и екипа му за децата и младежите в общината, за доброто отношение и приятелския диалог. Обиколката започна от дома на общинския кмет, който си направи снимки за спомен със зрелостниците, след това премина през директора на училището Таня Янкова и заместник- директора Борислав Дафков и бившата директорка Цветанка Симеонова.

Ентусиазираните абитуриенти от СУ „Св. Св. Кирил и Методий” се събраха в общинския център да обикалят цяла нощ под звуците на музика и шумното броене до 12, което е задължително за зрелостниците. Тази година в училището в Симитли завършват над 40 абитуриенти.

Серенадите продължиха до сутринта, когато групата абитуриенти завърши с дълго хоро в двора на училището и на площад „Септември” в Симитли.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!