Послушковците на Камбитов и Тасков, които не знаят защо са в ОбС! Само един не попада в списъка…

0

Десетки благоевградчани се питат кой дърпа конците в ОбС в Благоевград.  Интересно е каква работа вършат съветниците от  групата на ГЕРБ и групата на Радослав Тасков!? Според запознати съществува огромен дефицит на доверие в настоящия общински съвет, в който мнозинството са мълчаливци и послушковци, натискачи на бутони, при това изчакващи да видят в какъв цвят ще гласува шефът на групата, за да “решат” своя вот.

Съветниците от групата на ГЕРБ вдигат ръце за щяло и нещяло в подкрепа на желанията на Камбитов. Първа в негова подкрепа се явява съветничката Елена Димитрова, чиито глас почти не се чува в залата, но избирателите на ГЕРБ нека си я питат защо е там. Присъединява се и Евгени Бибов, едва ли може да си напише името, а бил секретар на общинската структура на ГЕРБ, като поставено лице на хора, които се занимават със строителство по цял ден виси пред кабинета на главния архитект. Запознати коментират, че Кирил Илиев често се прави на всезнайко, а после гласува друго и се питат какъв юрист е като чете закона като дявола евангелието.

Йордан  Миленков е безспорен специалист, но често е притиснат от Камбитов да прави смешни изказвания. Красимир Роячки се намества на топлия стол на съветник с връзки и ако се случи така, че е на последно място в листата едва ли някой ще гласува с преференции за него. За него всички знаят, че беше близък до Костадин Хаджигаев, но като задуха вятъра на промяна бързо се присламчи и започна да парадира, че е най-верния човек на Камбитов.

Десетки се питат каква работа върши Гергана Муртова и дали има други предложения освен смешния пиар, който се опита да направи за асфалтирането на улици близо до семейната и къща и то не без намесата на кмета. За другите няма смисъл да пишем, не си заслужава да правим проверки как се казват. За сметка на всички пък единственият, който си отстоява исканията до край е д-р Владимир Таковски. Човек с авторитет и голям опит, който никога не позволява да бъде използван и манипулиран, сериозно име, доказан специалист, направил много за здравеопазването в Благоевград.

Към решенията на групата на ГЕРБ и групата на Радослав Тасков безрезервно се присъединяват Христо Ковачки и Владимир Елезов, който от опозиционер за трети път се обръща незнайно на каква цена и започва да подкрепя предложения на Камбитов, стига чак дотам да се излага в изказвания, последното беше като каза, че най-голямата грешка за 2017г. била, че не се продал имота на „Бачинво“- смешно нали!? От скоро към тях се присламчва  и Кирил Ваклинов, който още не може да разбере къде се намира, даже и Георги Васев.

Очаквайте скоро, да Ви покажем останалите герои, които обслужват интересите на Камбитов като Рашко Динков, Румен Калайджиев, Димитър Урдев, Васил Миладинов и другите „резервни гуми“ Румяна Джолева и Давид Сукалински.

Така на практика с армия послушковци решенията в ОбС Благоевград се взимат много лесно още преди  заложените точки да се разглеждат в зала. Изключително вредна и лоша практика е честото поставяне на съветниците в ситуация да вземат решения при неинформирано съгласие, от което страдат благоевградчани. Друг е въпросът дали могат да изкажат мнението си и думата да им да се чуе!

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!